Nieuw in ons wagenpark: Een nieuwe Mercedes Sprinter met plaats voor 23 passagiers!

 

 

Een gezellig uitje en samen weer veilig thuis komen? Een opdracht waar u elke dag met een ploeg mensen stipt op tijd moet zijn? Uw vakantie al laten beginnen met een ontspannen rit naar diverse luchthavens zoals Schiphol Amsterdam, Airport Rotterdam, Airport Eelde, Airport Weeze (Duitsland), Eindhoven etc.?

Van Boxtel Vervoer zorgt ervoor dat groepen keurig op tijd gebracht en opgehaald worden. We hebben ook voor úw groep vervoer op maat. Onze scherpe tarieven maken het nog aantrekkelijker om vandaag nog een offerte aan te vragen.

Touringcar Uden – Eindhoven – Veghel

Bent u op zoek naar een touringcar voor een feest of partij in de regio? Wilt u met een groot gezelschap naar Eindhoven voor een feest? Van Boxtel Vervoer beschikt over een touringcar geschikt voor gezelschappen tot 50 personen. Zo brengen we u eenvoudig en snel en veilig naar uw locatie in Eindhoven, Veghel of Uden. Bent u met een groot gezelschap en wilt u graag in overleg de prijs bepalen? Dat is mogelijk, vraag een offerte aan en we geven u een scherpe prijs. Doordat we een kleine onderneming zijn kunnen we zeer scherpe prijzen bieden en werken we met korte lijntjes. Zo kunt u eenvoudig contact met ons opnemen per telefoon of mail.


Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. Wilt u uw wensen eerst overleggen? Neem dan contact met ons op, bel naar 0633055051 of mail naar info@vanboxtelvervoer.nl.